Klanten waardering
8.3 Ratings 1052 reviews
 
Siemens Home Connect

Bezoek onze showroom en ontdek Home Connect!

SIEMENS HOME CONNECT

In samenwerking met Siemens, laat Grando Keukens en Bad u kennis maken met de nieuwste technologische innovatie voor uw keuken. De wereld van technologische innovatie is constant in beweging. Apparaten worden steeds slimmer en steeds vaker digitaal verbonden. Met de op wifi aangesloten huishoudapparaten van Siemens en Home Connect, bereikt deze ontwikkeling nu ook uw huis. De synergie van wifi-apparatuur, intelligente software en een intuïtieve app, biedt u vele mogelijkheden. De een maakt het huishouden makkelijker, terwijl de ander compleet nieuwe toepassingen mogelijk maakt. Graag willen we u in onze showroom uitnodigen voor een vrijblijvende demonstratie.

BEZOEK ONZE SHOWROOM EN ONTDEK HOME CONNECT

De Siemens huishoudapparaten met Home Connect bieden u meer flexibiliteit en vrijheid bij het huishouden. U hoeft niet langer thuis te zijn om uw vaatwasser aan te zetten of uw oven voor te verwarmen. De Home Connect App maakt het mogelijk om al uw Siemens apparatuur met wifi-aansluiting via uw smartphone of tablet te bedienen, waar u ook bent.Ontdek Siemens Home Connect

Banner
Banner

Controle op afstand:

U hoeft nu niet meer na te denken over de etenswaren in uw koelkast, want u staat met Home Connect altijd in verbinding met uw koelkast. Dankzij Home Connect kunt u uw koelkast overal bedienen en zelfs pushmeldingen ontvangen als de deur per ongeluk open staat, of wanneer de temperatuur moet worden bijgesteld. Dat is nog eens innoverend!

Camera in the fridge:

Dankzij de twee camera's in de koelkast en de intuïtieve Home Connect App, kunt u de inhoud van uw koelkast bekijken, waar u ook bent. Dus zodra u culinaire inspiratie krijgt, kunt u binnen een paar seconden zien of u de benodigde ingrediënten al in huis heeft.

 

Side image
Banner
Banner

Kies een recept en pas de instellingen van de oven aan.

Koken op hoog niveau kan zo makkelijk zijn: bekijk de ruime keuze aan heerlijke recepten in uw Home Connect App. Zodra u uw favoriete recept heeft gekozen, kunt u de ideale instellingen direct naar uw oven sturen. U kunt de oven zelfs via de app laten voorverwarmen. Geniet van gemakkelijk koken, en nog belangrijker: van heerlijke maaltijden.

Diagnose op afstand

Mocht u een probleem met uw oven hebben, dan kunt u de diagnose gemakkelijk via de Home Connect App laten stellen. Met uw toestemming krijgt de klantenservice van Siemens toegang tot het apparaat om online de oorzaak van het probleem te vinden. Als de storing niet direct kan worden opgelost en er een persoonlijk bezoek nodig is, dan komt de professionele Siemens technicus altijd goed voorbereidt bij u langs.

Side image
Banner
Side image

Eenvoudig uw favoriete koffie zetten

Ristretto, cappuccino, latte macchiato: als het op koffie aankomt, heeft iedereen zijn eigen voorkeur. De koffie voldoet met Home Connect eenvoudig aan iedereen zijn wensen. Pas de sterkte, de temperatuur en de hoeveelheid melk aan naar uw eigen voorkeur. Kies of creëer de gewenste specialiteit via de intuïtieve app-interface en verstuur het naar uw Siemens koffieautomaat.

CoffeeWorld

coffeeWorld biedt een ruim assortiment internationale koffiespecialiteiten die alleen verkrijgbaar zijn via de Home Connect App. Vind uw favoriete koffie en stuur uw keuze naar uw apparaat. Zo ontdekt u met één druk op de knop de wijde wereld van koffie.

Side image
Banner
Banner

Kies uw ideale reinigingsprogramma

Easy Start maakt het bedienen van de vaatwasser gemakkelijker dan ooit. Beantwoord een paar eenvoudige vragen over reinigingsvoorkeuren en het type vaat via de Home Connect App. Vervolgens ontvangt u een aanbeveling voor het beste programma, dat u via de app op afstand kunt laten starten.

 

Kies met de Home Connect App eenvoudig programma's en opties. Zet u uw vaatwasser aan, waar en wanneer u dat wilt. Als de vaat schoon en droog is, stuurt de Home Connect App u een pushmelding.

Tab-counter

Zet elke keer dat u nieuwe vaatwastabletten koopt een aantekening in uw Home Connect App. Zo kunt u via uw smartphone altijd en overal bekijken hoeveel vaatwastabletten u nog heeft. Als uw voorraad opraakt stuurt de Home Connect App u een pushmelding, om u eraan te herinneren dat u nieuwe vaatwastabletten moet kopen.

Side image

Ontdek Home Connect in onze showroom